SesLi Chat

Türkiyein Ve Avrupanın En PopüLer Görüntülü Mobil sohbet,Mobil chat,Sesli mobil sohbet,Kamerali mobil chat sitesi ücretsiz Üyeliksiz giriş yapa biLirsiniz..

,Sesli chat,Sesli mobil sohbet,Kamerali Sesli chat,Görünülü Kizlarla Sesli sohbet,Mobil Sesli chat,Sesli mobil sohbet, PLatformu. Ücretsiz Üyeliksiz Giriş Yapa biLirsiniz.

Webden.We Mobilden Hic Bir uygulama indirmeden Sitemize Üyelik Gerektirmeden Ücretsiz OLarak RUMUZ Yazip Sitemize giriş Yapa biLirsiiz.Türkiyenin Ve Avrupanın En iyi Görüntülü Mikrofonlu Sesli mobil sohbet sitesi

Mobil Sesli Sohbet Seçenekleri - ORTAMFENA.Com,Kamerali Sesli chat,Görüntülü Sesli sohbet


Mobil Sesli Sohbet Seçenekleri

Mobil Sesli Sohbet Seçenekleri hakkında siz değerli misafirlerimize bazı bilgiler vermek istiyorum. Bundan 5-6 sene öncesine kadar yazılı chat siteleri çok yoğun bir şekilde ilgi görüyordu. Özellikle son senelerde sesli chat sitelerinin açılması ile birlikte yazılı sohbet siteleri eskisi kadar popüler olmamaya başladı. Sesli chat sitelerinden bahsetmem gerekirse; 1000′lerce site bulunmaktadır. Bazı siteler eski olmasının avantıjı ile birlikte belirli bir user yoğunluğuna sahibtir. Bazı siteler, yazılı chat sitelerinde olduğu gibi odalarına sahte kullanıcı yani bot sokmaktadır. Bot sayesinde, siteye giren kullanıcılara kalabalık bir site imajı verilmek istenilmektedir.

Sesli chat sitelerinde bir çok seçenek bulabilirsiniz. Özellikle büyük sitelerin odaları fazladır. Yüzde 90 sitelerin oda sayıları 5-10 arasındadır. Sesli sitelerin yazılı sitelere göre masrafları bir hayli fazla olduğundan dolayı fazla oda açmak fazla masraf demektir. Belirli bir giriş potonsiyeli olmayan sitelerin ise oda sayıları azdır. Bir sitenin zamanla geliştiğini göz önüne alırsak, sesli chat sitelerinin tanınması ve insanların aklında yer edinebilmesi için en önemli etken zamandır.


Yazar: iyidizayN

Görüntüleme: 5 defa

Kategori: Mobil Sesli Sohbet Seçenekleri

Yayınlanma Tarihi: 18 Eylül 2024

Cevap bırakın